Aah!Comics ?

Aah!Comics verzorgt illustraties, vertelplaten, karakterontwerpen en cartoons voor onder andere educatief lesmateriaal, (bedrijfs)bladen en websites. De illustraties zijn vaak vector-illustraties waardoor ze in digitale toepassingen en op groot formaat ook zeer goed te gebruiken zijn. Indien gewenst maken wij voor cartoons of strips ook de concept-teksten voor de door u aangedragen onderwerpen of op basis van uw ideeën. Door een zeer nauwe samenwerking met Pixel:ID kunnen wij ook zorgdragen voor het gehele grafische traject tot en met het eventuele drukwerk van het complete product.

 

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op via contact of info@aahcomics.nl

KvK: 24466343

Bekijk onze portfolio, browse onze site of bezoek Pixel:ID | Creatieve Grafische Vormgeving voor een complete oplossing.

Let op: Alle op deze website te vinden teksten en beeldmaterialen mogen niet gebruikt worden en/of verveelvoudigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Aah!Comics.

Kijk op Auteursrecht.nl voor informatie over auteursrechten, licenties en overige informatie over het gebruik van illustraties.