Logo Nieuwsbegrip opgefrist

Logo Nieuwsbegrip opgefrist
Nieuwsbegrip is inmiddels een begrip. Ook het logo is een herkenbaar element, echter de vormgeving ervan was te zakelijk. Het logo moest speelser en kleuriger, zonder veel aan de bestaande herkenbaarheid te verliezen. Geen revolutie maar een evolutie.
Het ontwerp zal gebruikt worden in alle Nieuwsbegrip items; van website tot flyer, van lesmateriaal tot brochure.
Nieuwsbegrip: (Bezoek de Nieuwsbegrip site) (Bezoek Nieuwsbegrip XL)

Hoe krijgen leerlingen weer plezier in begrijpend lezen? Met Nieuwsbegrip!
Wat is Nieuwsbegrip?
  • aansprekende teksten en opdrachten aan de hand van de actualiteit
  • vijf niveaus (basisonderwijs en voortgezet onderwijs/MBO)
  • vijf leesstrategieën
  • aanvullend te gebruiken óf als complete aanpak
  • gebruikers mailen suggesties voor het onderwerp van de week
  • meer plezier in begrijpend lezen!
Nieuwsbegrip kan als complete aanpak voor begrijpend lezen worden ingezet, maar ook als aanvullende methode. Met Nieuwsbegrip als complete aanpak werkt u aan de kerndoelen voor begrijpend lezen van het basisonderwijs.

Hoe krijgen leerlingen weer plezier in begrijpend lezen? Met Nieuwsbegrip!
Wat is Nieuwsbegrip?aansprekende teksten en opdrachten aan de hand van de actualiteitvijf niveaus (basisonderwijs en voortgezet onderwijs/MBO)vijf leesstrategieën  aanvullend te gebruiken óf als complete aanpakgebruikers mailen suggesties voor het onderwerp van de weekmeer plezier in begrijpend lezen!
Nieuwsbegrip kan als complete aanpak voor begrijpend lezen worden ingezet, maar ook als aanvullende methode. Met Nieuwsbegrip als complete aanpak werkt u aan de kerndoelen voor begrijpend lezen van het basisonderwijs.

Wilt u ook een logo of huisstijl laten ontwerpen of een bestaande laten restylen? Of heeft u een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.