Goudse Schouwburg voor kinderen

Goudse Schouwburg voor kinderen

Om het kindergedeelte van de website van de Goudse Schouwburg wat aantrekkelijker te maken voor de jeugd zijn er een aantal illustraties gemaakt. Deze  platen dienen als navigatie om verschillende onderdelen van de website te bereiken. In de toekomst zullen wellicht de overige kinder-pagina’s ook worden aangepakt. De illustraties zijn inmiddels voorzien van animaties en beweging waardoor de kijker het gevoel krijgt van interactiviteit. Van de illustraties zijn een aantal kleurplaten gemaakt.

Kijk op http://www.goudseschouwburg.nl/kids voor de live-website.

Wilt u ook illustraties laten maken voor uw website of voor andere media? Of heeft u een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.