Illustratie voor KeepCooler

Illustratie voor KeepCooler
Een illustratie zegt meer dan 1000 woorden!
Vanuit dit idee is deze illustratie ontwikkeld. Een duidelijk verhaal.
Deze “rekensom” zal worden gebruikt op allerlei uitingen van KeepCooler; van het etiket tot de website en van de drankverpakking tot het presentatieblad.
Binnen het ontwerp van de poster is deze illustratie al doorgevoerd.
w
Wilt u ook een illustratie laten maken? Of heeft u een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.

KeepCooler Black:

Brazilië’s best bewaarde geheim heet Keep Cooler Black. Keep Cooler Black is een frisse mousserende mixdrank van gefermenteerde druiven aangevuld met 100% puur vruchtensap. Hierdoor ontstaat een uniek product dat heerlijk is als aperitief, een verfrissende dorstlesser na een inspannende dag en een lekker alternatief bij een gekruide maaltijd. Keep Cooler Black is verkrijgbaar in de smaken Citrus, Strawberry en Peach. Door deze variëteit in smaken is er zeker één bij die jij lekker vindt.
Keep Cooler Black is met 6.8% alcohol en haar frisse hint van vers fruit speelser van karakter en toegankelijker dan cider, bier, wijn of prosecco. Het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten staat garant voor kwaliteit en een verrassende en zuivere smaak en laat daarmee andere dranken ver achter zich. Het voldoet volledig aan de hoge eisen die de zelfbewuste consument stelt. Keep Cooler Black is mede daarom al ruim 20 jaar de meest verkochte mixdrank van Brazilië en … als Keep Cooler Black COOL is in Copacabana is het zeker COOL in Nederland.
Natuurlijk is Keep Cooler Black ook COOL in de bar, discotheek en op het terras. Keep Cooler Black is een 100% (h)eerlijke vertaling van het ‘Feel Good’ gevoel dat Brazilië oproept; vers fruit gerijpt onder de tropische zon, een duik in de verkoelende azuurblauwe oceaan, sporten onder de wuivende palmen, zonnebadend op een parelwit strand, deinend op het ritme van samba muziek, genietend van de rijke cultuur en overweldigende natuur, omringd door je beste vrienden en familie of juist lekker even een moment voor jezelf. Uiteindelijk bepaal jij wat je belangrijk vindt in jouw leven en dus ook wat je drinkt.
100% Heerlijk
100% Eerlijk
100% Fruit
100% Jij
The Cool Company Feel good… Do Good… Live well!