Verkeersnieuwsbrief: “Vaardig in het Verkeer”

Verkeersnieuwsbrief: “Vaardig in het Verkeer”

De Verkeersnieuwsbrief; hij is er weer!
Ditmaal zullen de kinderen van de scholen die aangesloten zijn bij School op Seef van alles lezen over het thema “Vaardig in het Verkeer”. In deze nieuwe nieuwsbrief staan diverse spelletjes en opdrachten die verband hebben met het thema. Naast de prijsvraag is natuurlijk de strip er ook weer!
Veel leesplezier!

Wilt u ook educatief lesmateriaal laten ontwerpen en drukken? Of wilt u iets laten illustreren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen? Wellicht heeft u een vraag die wij kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.

Ontvang updates over Aah!Comics | Illustratieshop  én Pixel:ID | Creatief grafisch ontwerp en verpakkingen via Email