Gronilly Wenskaarten

Gronilly Wenskaarten

Gronilly ontwerpt en produceert hippe, vrolijke, aandoenlijke, felgekleurde kinderproducten voor jongens en meisjes. De collectie knuffels heet Zoetekous en nu zijn er van deze beestjes stripkaraktertjes ontworpen waarmee grappige of aandoenlijke wenskaarten zijn gemaakt. Tot op heden zijn er 10 verschillende wenskaarten in twee talen geproduceerd. De kaarten worden na bestelling echt gedrukt en per post verzonden. Natuurlijk is het ook mogelijk een eigen tekst in de kaarten te plaatsen! “Een huishouden van een Zoetekous” is een vrolijke collectie wenskaarten voor iedereen die een glimlach verdient!

Zie ook gronilly.com en de Gronilly-Kaartshop

Wilt u wenskaarten voorzien van een aansprekende illustratie? Of heeft u een vraag die wij wellicht kunnen beantwoorden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.